Friday, 18 July 2014

20 Resepi Lazat ESP Mesti Cuba

20 Resepi Lazat ESP Mesti Cuba 

ESP , saya memang dah jatuh cinta dengna ESP . memang suka sangat sebab dengan 1 sudu tu banyak sangat khasiat dia , tanpa GMO pulak tu kan .. jadi minum pun tanpa was was la :) Untuk Mak dan ayah kat kampung pun saya bagi minum . :) 

kenapa saya jatuh cinta dengan ESP ? haaa ni dia :- 



1. ESP menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar  kerana 
    ESP Shaklee berfungsi sebagai sumber bekalan tenaga yang konsisten
2. Protein susu soya mengurangkan kolestrol 
3. Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian
    dan soya isoflavones.
4. Sangat membantu dalam meningkatkan pengeluaran susu ibu
5. Antara manfaat 9 asid amino ialah dapat mencantikkan, menghaluskan dan
    meremajakan kulit 
6. Mengurangkan gejalan menopous
7. Mengekalkan ketumpatan tulang
8. Menjaga kesihatan jantung
9. Bermanfaat dalam membantu melambatkan pertumbuhan pelbagai jenis kanser
10. Khasiat soya membantu menghentikan sel-sel lemak daripada bertambah
11. Khasiat soya ESP Shaklee juga rendah kalori dan membantu mengurangkan berat 
       badan
12. Mengurangkan tekanan darah tinggi.
13. Asid amino dalam susu soya akan menukarkan makanan menjadi tenaga dengan 
      lebih efektif.
14. Mengawal kestabilan hormon terutamanya melambatkan menopous.

Tapi ada juga yang inform kat saya tak boleh minum soya cam tu je, rasa tak selera pulak, ehh usah risau kami ada banyak resepi menarik pasti sedap untuk di minum ni, ramai yang beli dengan saya dah repeat order berbotol-botol esp ni . derang pun dah jatuh cinta sama.. 


Jom Cuba resepi- resepi yang membuatkan rasa jatuh cinta :) sekarang suami saya juga suka campur2kan esp dalam minuman.. :) terasa khasiatnya .... 


Pantang larang ESP :- 

  • JANGAN BANCUH protin dengan AIR PANAS kerana kandungan zat protein mudah musnah pada suhu yang tinggi.
  • JANGAN AMBIL  lebih dari 3sudu besar sehari ..(berat utk buah pinggang proses protin yg berlebihan)
  • JANGAN CAMPURKAN ESP dengan minuman bercafein, berkarbonat dan seeloknya jangan tambah krimer bukan tenusu dan gula ke dalam bancuhan ESP anda untuk mengekalkan khasiat minuman ESP ini..

Siapa yang perlukan ESP : - 

Siapa perlukan ESP ni?

1. Ibu menyusu
2. Ibu hamil
3. Lelaki/wanita yang ingin turunkan berat badan
4. Sesiapa sahaja yang inginkan kesihatan berpanjangan
5. Mereka yang mengalami masalah kesuburan
6. Mereka yang ingin menghilangkan parut (parut jerawat mahupun parut2 di badan)
7. Mereka yang ingin menaikkan taraf kesihatan 
8. Mereka yang inginkan kulit cantik berseri serta halus mulus
9. Wanita yang inginkan payudara anjal
10. Sesuai untuk kanak2 sehinggalah warga emas.

JOM DAPATKAN ESP DENGAN SAYA,PASTI ANDA JATUH CINTA DENGANNYA SEPERTI SAYA DAN YANG LAIN..

CALL / SMS / WHASSAP : 017 305 3031
FANPAGE : butiksihatcomel
FACEBOOK : Aizah Azlem

Pakej : 
Tips-tips menarik 
konsuktasi sepanjang masa

hubungi saya dapatkan yang terbaik :)







0 comments:

Post a Comment