Monday, 21 July 2014

Langsing Cara Mudah dan Selamat

Langsing Cara Mudah dan Selamat

Langsing Cara Mudah dan Selamat .Tidak dinafikan. ramai di antara kita mahukan badan yang kurus langsing, tapi cara yang berbeza di amalkan. Ada di antara kita yang melabur wang beribu hanya untuk kelihatan langsing , Ada yang membeli pelbagai produk tanpa mengetahui ia berbahaya atau tidak.
Disini saya nak kongsikan Tips langsing Dengan Mudah dan Selamat, jom semua kita amalkan.

1. Air Putih

Air Putih amat penting dan perlu dalam kuantiti yang banyak. minum Air putih yang banyak bukan sahaja menyahkan toksin dalam badan kita malah akan buatkan tubuh kita rasa lebih sihat dan segar. Di sarankan minum air putih di antara 2 ke 3 liter sehari :)


2. Minuman Bikarbonat.
Minuman Bikarbonat ini sebenarnya tidak berapa elok untuk tubuh badan kita. kenapa? salah satu kesannya adalah obesiti kerana kandungan gula yang tinggi, berkalori tinggi.tidak salah jika ingin menikmati tetapi anda boleh campurkan sedikit air putih ke dalamnya. Jadi tindakan yang perlu di ambil JAUHKANLAH DIRI DARI AIR BIKARBONAT.

3. Diet yang Betul.
Ramai yang hanya pandang ringan pada diet dan ada yang amalkan diet yang salah.Di Nasihatkan amalkan diet yang seimbang supaya badan kita menerima nutrisi yang lengkap walaupun berdiet.kita boleh cek balik berapa kalori sehari yang perlu kita ambil untuk kita amalkan. ikut pola pemakanan yang betul. walapun berdiet mesti ada sarapan, makan tengahri dan makan malam yang teratur. cek balik piramid makanan apa yang perlu kita ambil dan apa yang perlu kita kurangkan.4. Buah-Buahan.
Buah-buahan salah satu yang membantu untuk menurunkan berat badan. Ramai yang hanya minum minuman berjus tidak kira dirumah atau pun di luar. sebenarnya makan buah sebenar adalah lebih baik, kerana bila jus kita telah campurkan dengan bahan-bahan lain seperti gula atau susu sedangkan buah-buahan sudah mengandungi gula semulajadi untuk bekalkan fiber pada tubuh kita.apa buah yang membantu untuk turunkan berat? anda boleh amalkan apple hijau di setiap hari.


5. Sayur-Sayuran.
Jangan abaikan pengambilan sayur-sayuran dalam makanan seharian kita. Sayur-sayuran juga boleh membantu kita untuk menurunkan berat badan terutamanya sayuran hijau.Contohnya salad.

6. Elakkan makanan berkalori tinggi. 

Seperti di atas, saya ada kemukakan supaya kira setiap kalori kita ambil dalam sehari dan cek balik berapakah sebenarnya kalori yang kita perlukan dalam sehari. cara ini amat membantu kita untuk mudah langsing dengan cepat.Makanan bergoreng adalah penyumbang besar kalori tinggi yea.jadi dalam proses turunkan berat ini, perlu kurangkan atau elakkan terus yang bergoreng. di galakkan makan yang rebus , bakar.

7.Senaman.
Ramai yang tak ambil peduli dengan senaman.tetapi mahu kurus dan langsing.Senaman ini amat membantu kita sebenarnya walaupun hanya jogging sebab membantu untuk membakar lemak.Tahu tak cara pernafasan kita yang betul pun boleh bantu bakar lemak.Otot - Otot akan rasa tegang setiap kali tarik dan hembukan nafas. selamat mencuba.


8.Langsing dengan mudah dan selamat dengan Set Kurus Shaklee.
Alhamdulilah ramai yang telah mencuba dan memberi kesan positif dengan amalkan cara yang betul.Kenapa ramai yang memilih Set Kurus Shaklee? Kerana ia mudah , selamat dan In Shaa Allah berkesan kerana dari sumber semulajadi.Set Kurus Shaklee ini juga bukan membantu dalam penurunan berat malah membantu kita dalam masalah lain contoh kawal kalori dalam badan kita.Baguskan.

Bagaimana Shaklee membantu?Lecithin : -
Lecithin bertindak pecahkan lemak dan kolestrol,membersihakan salur darah kita.jika amalkan pengambilannya dapat membantu percepatkan pembakaran lemak untuk pelangsingan seimbang. selain itu, membantu mencantikkan otot dan kulit, dimana Lecithin membantu aktifkan metabolism sel dan lambatkan prosess penuaan.  

Omega Guard :- 
Omega Guard Pula membantu kita meningkatkan hormon keupayaan badan untuk membakar lemak.Omega Juga Mengurangkan penghasilan lemak. Dimana kita lebih rasa kenyang.

Alfalfa :- 
Alfalfa ini sebenarnya adalah farmasi, sebab terlalu banyak khasiat-khasiat yang terkandung di dalamnya. Dengan Amalkan alfalfa dalam jangka masa panjang membantu singkirkan lemak dan kolestrol yang berlebihan.Alfalfa mengandungi sapanin - Span  yang menyerap kolestrol berlebihan.

Herblex :- 
Kebiasaanya siapa yang nak kurus, dan mahukan set bajet , Saya sentiasa cadangkan pengambilan herblex ini, sebab apa ? herblex berfungsi sebagai detox, Segala Toksin, lemak , lendir yang berlebihan akan dikeluarkan secara pembuangan.


Cinch TM Shake :- 
Cinch membantu kita hilangkan lemak-lemak yang tidak diperlukan oleh badan, lantas membantu kita turunkan berat badan , inci dan mengekalkan otot. ramai yang mengambil cinch sebagai pelengkap untuk penurunan berat badan ini kerana ia menghalang badan mengelebeh. 

ESP:-
ESP terlampau banyak khasiat, saya juga pengguna tegar ESP. Ibarat kata macam-macam ada dalam ESP ni. salah satunya adalah dalam penurunan berat badan. selain itu kita sentiasa rasa bertenaga.membuatkan kita rasa kenyang setelah pengambilan ESP ini . dalam masa sama ia memperbaiki sel-sel dalam badan dan kulit kita. pendek kata ESP adalah yang terbaik. 

Erhmm Mudah dan lengkapkan untuk nak langsing bersama shaklee  ...  :) 

Set Kurus Shaklee ini Juga boleh mengikut bajet anda, jadi tak perlu pening-pening kepala yang berbajet sedikit. anda juga boleh kurus yea :) 

 Kebiasaanya saya akan cadangkan set bajet dengan pengambilan :-
1 ) Herblax + Lechitin atau Alfalfa + Lechitin 
Selain itu dengan set bajet ini anda boleh tambah dengan  yang lain. 

Apakata mereka yang telah mencuba ? 
Anda Boleh Whassap / Mesej / Pm Saya untuk lebih details dalam pemilihan untuk dapatkan yang terbaik :) 
CALL / SMS / WHASSAP : 017 305 3031
FANPAGE : butiksihatcomel
FACEBOOK : Aizah Azlem

Pakej : 
Tips-tips menarik 
konsuktasi sepanjang masa

hubungi saya dapatkan yang terbaik :)0 comments:

Post a Comment