Friday, 22 August 2014

Kesan Shaklee Dalam Harian Saya

Kesan Shaklee Dalam Harian Saya

Syukur Alhamdulillah, hampir 1 tahun saya bersama shaklee.Terlalu banyak keberkesanan terhadap saya,keluarga dan juga rakan-rakan sekeliling saya.Detik pertama bersama shaklee
Bermulanya saya dengan shaklee kerana masalah ekzema anak yang berusia 40 hari, merata saya mencari penawar tapi tiada kesan.Alhamdulillah setelah mencari dalam internet saya mengenali herbel bland shaklee.Dengan pembelian ini saya mula rasa teruja dengan product-product shaklee, setelah anak saya mencecah satu tahun , saya kenalkan pula dengan meal shakes shaklee kini anak saya sudah satu tahun lapan bulan. Sekali lagi saya teruja anak saya sangat mengemari meal shakes.Setiap kali bancuh susu pasti anak saya membawa tin Meal shakes dan berkata "sedap,sedap", terujakan. bukan sahaja bagus malah halal. Kesan Pertama saya bersama shaklee anak saya makin pulih dalam ekzema selera makan anak saya makin bertambah.Happy hati ibu.

Bermulanya sebagai Pengedar sah shaklee
Alhamdulillah, kerana sangat teruja dan merasakan shaklee amat membantu dan memberi kesan yang positif dalam hidup saya, tanpa berfikir panjang saya membuat keputusan menyertai kumpulan shaklee Puan Maziah jamaludin dan Puan Adilah , Alhamdulillah makin hari makin teruja untuk teruskan harian bersama shaklee.selain saya terasa bertuah kerana saya menyertai kumpulan yang betul dan amat bagus.Kumpulan kami sentiasa mengadakan kelas-kelas sampingan untuk membantu SID-SID baru mahupun yang lama contohnya kelas berblog, kelas ini membantu kami mengeluarkan artikel-artikel yang bermutu disamping memperkenalkan product-product dari shaklee.Selain itu ada juga kelas bagaimana ingin memulakan perniagaan shaklee.Alhamdulillah kumpulan kami kukuh saling bantu membantu.Dengan adakan pelbagai aktiviti, hubungan silaturahim kami juga semakin rapat walaupun kami hanya mengenali dalam online.Syukur , saya juga mendapat pendapatan sampingan dengan shaklee ini selain untuk kesihatan sendiri dan keluarga. Kesan positif kedua saya bersama shaklee, saya mula ada pendapatan sampingan dari shaklee dan silaturahim antara SID makin rapat walaupun kami berjauhan.Alhamdulillah


Kesan Positif kepada rakan.
Sejak saya bergelar pengedar sah shaklee, kawan saya makin bertambah dan hubungan dengan rakan-rakan makin rapat, kawan-kawan lama mula hubungi saya kembali.Kenapa? kerana mereka juga teruja ingin tahu tentang shaklee untuk kesihatan diri dan keluarga mereka.Sebagai pengedar sah shaklee , saya mahu pastikan mereka mendapat layanan yang bagus dari saya dari segi penerangan shaklee, product shaklee,cara pengambilan , kesan dari pengambilan,tips-tips dan pelbagai lagi.Setakat ini alhamdulillah kesan postif diterima dari rakan-rakan.Keterujaan saya makin memuncak dengan kesan positif shaklee pada rakan saya , diantaranya :- 

  1. Kes pertama : Rakan yang mengambil Set kesuburan dengan saya , setelah beberapa bulan pengambilan secara konsisten, Alhamdulillah kesannya Positif , dirinya hamil .rakan ini sudah lama tidak berhubung, rakan sekolah. 
  2. Kes kedua : Juga rakan ambil Set kesuburan, masalahnya kolestrol terlampau tinggi dan bermasalah dalam kesuburan.Alhamdulillah dengan cadangan yang betul pengambilan Alfalfa + Gla secara konsisten , Isterinya hamil.
  3. Kes ketiga , Rakan saya bermasalah dalam migrain yang teruk, dengan cadangan permulaan pengambilan ESP shaklee , Seterusnya ostemetrix . Kini migrainnya beransur pulih . Rakan saya sudah mula jatuh hati dan teruja dengna shaklee, ini dengan bukti hampir 10 botol ulang order dengan saya.
Banyak lagi kesan-kesan positif dari rakan-rakan saya,Alhamdulillah. Kesan  positif Keempat saya bersama shaklee, hubungan bersama rakan-rakan semakin erat ,selain dapat membantu mereka semakin sihat dalam harian dengan pengambilan shaklee.


Banyak lagi kesan-kesan positif saya bersama shaklee, Alhamdulillah.Keluarga saya juga semakin sihat, ceria.


Anda juga berminat ingin menyertai kami? hubungi saya di :- CALL / SMS / WHASSAP : 017 305 3031
FANPAGE : butiksihatcomel
FACEBOOK : Aizah Azlem

Pakej : 
Tips-tips menarik 
konsuktasi sepanjang masa
0 comments:

Post a Comment