Wednesday, 10 June 2015

Bongkar Rahsia Bekas Engineer PETRONAS Jadi Jutawan

Assalamualaikum dan salam kejayaan untuk semua. Pertama kali, mesti anda tertanya siapa Engineer tu ? kenapa ye dia berhenti dari pekerjaan tetap ? HAA PERLU HABISKAN CERITA INI SEHINGGA HABIS.

Jom Saksikan video hari penganugerahan Jutawan dan tips berjaya Bekas Engineer PETRONAS ini dulu. TAK TENGOK MESTI RUGI NI ! 
*** Yang Kerja Petronas , Agak-agak perasan tak ? Kenal tak salah seorang dalam ni ? Haa Perhati elok-elok.



Ok Jom kita teruskan misi pembongkaran kita .

Apa yang buatkan Bekas Engineer ini nekad untuk tidak teruskan makan gaji dah beribu-ribu ringgit ni?

1) Sedia maklum , majoriti ibu-ibu berimpian untuk menjadi surirumah tangga.Impian itu membuatkan Beliau nekad tetapi menjadi surirumah yang berjaya dari setiap aspek.

2) Selain itu, beliau ingin banyak masa bersama anak-anak dan suami dan boleh rancang apa sahaja aktiviti dengan family beliau.

nah di sinilah seorang wanita bergelar engineer daripada ingin menjadi surirumah kepada menjadi jutawan malaysia! bestnya kan...

betul ke jutawan ni kata macam kat atas? simple sangat impian dia? tak percaya, saksikan video khas bersama beliau ini :-
 

haaa, sapa staff petronas? dah kenal ke jutawan ni bila saksikan video kat atas?
haa beliaulah, Master Lyna Noh.



kemusykilan lagi?
Teknik / cara macammana Master Lyna boleh jadi jutawan ni? nak jugak tahu, boleh la praktis kan?

1)  ini memang wajib saya kira, pesanan dari Master Lyna Noh,
     ---> cakap dekat family kita, kita sedang buat bisnes ini, doakan kita semoga berjaya. cakap dekat mak ayah kita, suami , isteri dan anak-anak kita. Tapi anak Saya Masih baby? Ya ! walaupun anak kita masih baby.
Contohnya
Untuk Anak  :: Nuha, Hana, Doakan ibu ya sayang berjaya dalam shaklee, dapat jadi WAHM.,
Untuk Suami - " Abang, Saya buat bisnes ni, Doakan saya berjaya , izinkan saya luangkan sedikit masa beberapa minit dalam sehari untuk mempromosikan bisnes saya. haa jangan sorok dari isteri ataupun suami.Isteri kalau boleh share dan gapai impian bersama, Paling best shaklee ni, bila isteri berjaya , auto suami juga tersenarai. haa ..
Untuk Mak Ayah,  :: Mak Ayah . saya jual shaklee ni, doakan saya berjaya nanti :) mana tau kot-kot kita boleh ke Mekah bersama . :) Haaa ... gitu..

Kenapa nak cakap kat semua orang gitu? Sebab kita nak dapat restu mereka, amat penting tau restu ni.

2) Buat Vision Board. Apatu ? Tulis segala impian kita , tampal kat mana yangselalu kita tengok . contoh tampal depan peti ais tu. Nak tulis macam mana ? Contohnya ::-
               1) nak jadi WAHM - august 2015
               2) nak jadi jutawan - bila ? - letak date tu.

Bila kita buat macam ni, auto semangat kita bertambah-tambah nak teruskan kejayaan.

3) Tabah, Berusaha Bersungguh-sungguh , Bersemangat .

4) Jaga Hubungan Dengan Allah.

Dan Saksikan Tips dari video ini , yang menjadi sumber inspirasi saya, bertambah bersemangat untuk terus berjaya walaupun cabaran mendatang dengan seribu onak. Sapa nak berjaya ? wajib dengar dari jutawan muda ini !!
 

haa, apa rasa sekarang ? nak tahu apa lagi rahsia-rahsia JUTAWAN ni ? Jangan lengahkan masa, jom gapai impian bersama menuju masa depan lebih gemilang :: boleh hubungi saya untuk bersama-sama dengan team Jutawan muda Master Lyna Noh ini  Aizah 017 305 3031, Noraizah bt mohd ,No ID 1065015  , Memang best dan menarik sangat group kami ini. 

Sambil tu jom dengarkan lagu Tema saya : Gemilang Dari Ella ::- 




Lagi Gambar -gambar di hari Penganugerahan Master Lyna Noh--- Idola  :- 


Dan ini juga adalah idola saya :) Adilah Manaf dan Fahmy Suhaimi


Dan terima kasih Kepada Sahabat memperkenalkan saya dengan shaklee, Maziah jamaludin.

Akhir Kata :- 


JOM SEMUA , MENGORAK LANGKAH MENCAPAI IMPIAN BERSAMA SAYA. 

CALL / SMS / WHASSAP : 017 305 3031
FANPAGE : butiksihatcomel
FACEBOOK : Aizah Azlem

Pakej : 
Tips-tips menarik 
konsuktasi sepanjang masa
- See more at: http://butiksihatcomel.blogspot.com/2015/04/6-langkah-mudah-memulakan-perniagaan.html#sthash.LBPd5JFT.dpuf
       Noraizah bt mohd ,No ID 1065015   
 CALL / SMS / WHASSAP : 017 305 3031
FANPAGE : butiksihatcomel
FACEBOOK : Aizah Azlem







0 comments:

Post a Comment