Thursday, 25 August 2016

Pengedar Shaklee Ampang dan KLCC

Pengedar Shaklee COD Di Ampang

Alhamdulillah`Pengedar Shaklee kini berada di tempat anda! Berita baik buat pengguna Shaklee yang berada di sekitar Ampang dan KLCC.  Hanya perlu menghubungi saya, Puan Shaqillah di talian 011-2880 2615. Wakil Pengedar Shaklee Sah, sedia memberi perkhidmatan COD dan POS serta consultation yang terbaik dalam pengambilan supplement dan info kesihatan.
Sekiranya anda mencari pengedar Shaklee dan berada di luar kawasan tetapi mahukan khidmat nasihat yang terbaik, anda boleh juga membuat pembelian dengan saya kerana perkhidmatan pos juga ditawarkan untuk seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.Jaminan khidmat nasihat untuk setiap pembelian bagi memastikan anda mendapat khasiat dan manfaat yang optimum dari  Shaklee. Alhamdulillah banyak feedback positif dari pelanggan setia dan baru kami. Apa yang diharapkan hanyalah agar mendapat yang terbaik untuk mengubah dan meningkatkan tahap kesihatan anda dan keluarga.

Bagaimana Untuk Mendapatkan Sendiri Produk Shaklee Di Branch? Ingin membuat pembelian sendiri (Walk In) di HQ atau branch Shaklee tetapi tidak mempunyai ID, belum mendaftar keahlian dan tidak tahu bagaimana untuk membuat pembelian? Ingin Terus Mendaftar Secara ONLINE?  Anda boleh menghubungi saya di talian 011-2880 2615 untuk maklumat lanjut mengenai pembelian produk, info produk serta perkhidmatan COD. Setiap pembelian dari kami akan disertakan khidmat nasihat pengambilan vitamin secara EKSLUSIF bagi memastikan anda mendapat manfaat optimum dari pengambilan produk Shaklee.

Shaklee Luar Biasa! Mengapa Saya katakan SHAKLEE luar biasa? Shaklee mampu untuk membantu lebih ramai orang dalam penjagaan dan meningkatkan tahap kesihatan. Di samping itu, saya juga dapat membantu rakan-rakan dan suri rumah dalam menjana pendapatan sampingan. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk mahupun untuk menjana pendapatan dengan Shaklee, anda boleh menghubungi saya pada bila-bila masa. Saya sangat berbesar hati jika dapat membantu anda bagi mengubah tarap kesihatan mahupun taraf ekonomi keluarga melalui biz Shaklee.


Salam Sayang Dari Saya,


Boleh hubungi / Mesej / Whassap saya di :- 011-2880 2615 –> Ampang , KLCC


0 comments:

Post a Comment