Saturday, 17 September 2016

Pembelian Shaklee Bersama Pakej Konsultasi Terbaik

PAKEJ PEMBELIAN KONSULTASI DAN TIPS

Sejak ceburi bidang bersama #shaklee macam2 kenangan kita dan customer.Alhamdulillah .ia ada guru untuk menjadi sid shaklee pro.
Alhamdulillah setakat ni saya bukan penjual touch n go... orang datang beli lepas , kita jual dan tak de bagi penerangan.. OH TIDAK !
Rasa matlamat nak tolong orang tu tak tercapai pulak.. kita dalam bidang ni, kita nak tolong orang semoga sihat dan lebih baik dr sebelum tu.. " JADI AIZAH MEMANG AKAN BAGI KONSULTASI DAN TIPS " baru rasa lega. Orang datang beli , aizah tolong.. ALLAH MENGHANTAR ORANG ITU UNTUK KITA TOLONG.. In shaa Allah.. Macam kes kat saya share ni. Cust beli  dgn saya esp dan vita e manakala alfalfa beli lebih dahulu dr sid lain.. oleh kerana itu saya bagi sekali details alfalfa .rasa kesian pula sebab tak tau nk ambil macam mana... ====================
BOLEH HUBUNGI SAYA
AIZAH AZLEM 📲 017 . 305. 3031
📲 017 . 305. 3031

ADA PAKEJ KONSULTASI SUPAYA KITA  AMBIL SHAKLEE CARA YANG BETUL UNTUK LEBIH BERKESAN.. =
===================
#tsunamishaklee #redahje #ptstim9

#pengedarshaklee #pengedarshakleeputramahkota #pengedarshakleeselangor #pengedarshakleebangilama

2 comments: