Saturday, 17 September 2016

Perlukah Ambil Vitamin Walaupun Tiada Masalah Kesihatan

Cuba kita tanya pada diri kita..
PERLU KE MAKAN VITAMIN WALAUPUN TAK SAKIT?
Bukan nak promot2 pun cuma nak share je..
-----------------------------------------
APA JAWAPAN KORANG.?  Apa pun jawapanya, JANGAN TINGGAL POST INI TANPA BACA SAMPAI HABIS
-----------------------------------------
Sebab apa? Saya nak bongkar kan 1 kajian ni.
Kajian ni bukan dr shaklee tau tapi pihak ketiga 3rd party seorang doktor pakar ... kajian ini memakan masa yang lama utk pastikan kebenarannya .

Apa yang dia jumpai?? Jom tengok graf kat bawah ni..

Warna biru -adalah golongan yang tak ambil apa supplement pun

Warna merah - yang ambil supplement lain-lain brand

Warna hijau -yang ambil vitamin shaklee

*Hasil kajian membuktikan yang amalkan vitamin shaklee lebih baik berbanding individu lain..
*Sharing ni bukan nak kata vitamin lain tak elok tapi kajian ini telah membuktikan dengan kukuh shaklee memang terbaik.
*Dan ambil vitamin shaklee juga tidak memberikan kesan negetif pada buah pinggang kita.. sebab ia memang daripada bahan semulajadi dan telah dikaji dan test terlebih dahulu di landmark study sebelum membuat Pengeluaran.. segalanya kerana keselamatan kita sebagai pengguna.
*bukan sahaja vitamin utk makan, malah pencuci dan set nutriwhite juga diberikan kajian yang terbaik.

Alhamdulillah bertambah yakin dengan keselamatan ambil shaklee.

JANGAN KERANA SEBAB NAK MURAH, KITA BERISIKO MENDAPAT PENYAKIT MERBAHAYA...

pilihan ditangan anda..

Jika tahu lebih mengenai shaklee , jangan segan sms | wsap saya je

🍃📲 017 305 3031 Aizah Azlemem
🍃📲 017 305 3031 | Aizah Azlem

#tsunamishaklee #ptstim9 #redahje

0 comments:

Post a Comment