Saturday, 17 September 2016

Saya Yakin Dengan Shaklee Berbanding Yang Lain

CERITA MACAM MANA SAYA PERCAYAKAN SHAKLEE ?

Alhamdulillah selain daripada saya merasai sendiri khasiat-khasiat vitamin shaklee, keluarga saya juga pun merasainya juga , mak , ayah , suami anak-anak .

OK CERITA TUH SEMUA DAH TAU , DAH SAYA MEMANG GUNA SHAKLEE ..

tapi ada satu lagi kisah membuatkan saya percaya sangat SHAKLEE SELAMAT DIGUNAKAN dan tiada kesan sampingna di masa akan datang .

iaitu , Landmark study terus buat saya yakin 300% haa gitu ..

Pihak shaklee mengeluarkan berjuta ringgit untuk membuat landmark study , apa landmark study ni dia menguji tahap keselamatan , keberkesanan dan sebagainya . haa demi pengguna selamat mengunakan shaklee .

cuba cek , company mana lagi yang buat landmark study ni ? buktikan product sendiri tanpa bahan kimia , tanpa bahan merbahaya ? tidak ada banyak yang buat , yang ada banyaknya memang tak de buat landmark study , sebab tu pakai kita alami kesan sampingan .

Jadi siapa yang guna bukan product shaklee, bertukarlah pada Shaklee , dah tentu halal , selamat yang penting .

#tsunamishaklee #redahje #ptstim9

0 comments:

Post a Comment