Saturday, 17 September 2016

Tips Surirumah Bergaji Sendiri

Assalamualaikum dan selamat petang ..
COLETEH SURI RUMAH NI .. ada tak surirumah ? teringin nak jadi surirumah?  meh la baca ...

Imbas sikit masa kecik-kecik dulu , ha ha ha .. cite-cite nak jadi doktor, mak aihhh tinggi mengunong tapi kimia , ngn fizik result tak power pulak . erhmm pastukan nak jadi nurse tapi mak ngn ayah tak lepas , haa apsal ? sebab susah nak balik raya katanya . kadang kena kerja. ok lahh.. lepas tu amik multimedia memang tak delah harapan nak ke arah tu , orang kata .
apsal pilih cite-cite tu ?
SEBAB NAK TOLONG ORANG JADI SIHAT TINGGI MENGUNONG
>> tapi perancangan Allah itu sangat teratur dan istimewa<<
SEKARANG ! kadang orang mesej , call :-

"Assalamualaikum doktor , saya baca dekat web doktor mengenai .... " > memula tu berdebar bukan main . lama-lama dah kalih bila orang mesej ke , call panggil kita doktor .
Alhamdulillah lepas tu sejak masuk shaklee ni , dapat tolong orang yang bermasalah kesihatan . suka , dan puas hati dpt bantu orang .
itu satu hal , haha masa kecik dulu suka main tebar roti canai, angan-angan tauke roti canai . tapi Allah bagi sekarang orang panggil aizah tauke shaklee . Alhamdulillah .tauke la jugok ke guane?

dan kedua-dua cerita diatas menguatkan lagi saya resigned kan diri bekerja di Petronas , klcc . dan Allah bagi peluang untuk saya jadi #WAHM bergaji .

dengan ini , saya nak sangat orang-orang segroup title surirumah ni walau di mana berada , hubungi 017 305 3031 sebab saya nak anda berjaya , ada kewangan sendiri dan bantu orang sekeliling . Tak pandai tak apa , saya ajar step by step , kita sama-sama capai kejayaan . kita kena pushkan diri kita untuk berjaya .
IMPIAN BERMULA DENGAN KEBANGKITAN wahai suri-suri rumah . KITA MAMPU MENGUBAH dari duduk sesaja buka fb kepada buka fb dapat bantu orang sekeliling dan dapat gaji.

nak tahu lagi ? HUBUNGI SAYA
017 305 3031

#tsunamishaklee #redahje #ptstim9

0 comments:

Post a Comment