Saturday, 17 September 2016

Vitamin Yang Selamat Dan Berkesan

Ramai yang tahu pasal shaklee tapi Masih tak mahu cuba
RUGI !
Ramai yang makan shaklee tapi tak masuk ahli
RUGI !
ramai yang makan shaklee tapi tak dapat konsultasi yang betul
RUGI !
Ramai yang tahu buat shaklee boleh bonus best tapi masih fikir-fikir nak join
RUGI !

ABIS APA YANG UNTUNG ?
Makan shaklee , masuk ahli , dapat konsultasi yang betul . sama-sama merasai kelebihan shaklee untuk kita .

MASIH RAGU ?
shaklee buat kajian dan ujian klinikal berjuta usd untuk setiap product sebelum keluarkan di pasaran . shaklee daripada bahan-bahan semulajadi yang sentiasa selamat digunakan .

BERAPA LAMA DAH SHAKLEE NI ?
Dah 100 tahun dah usia shaklee ni kawan-kawan, lamakan di bandingkan dengan banyak kedai-kedai dan jenama product yang baru tumbuh seperti cendawan kini . jadi dah 100 tahun la juga orang telah gunakan shaklee ni

BANYAKKAN KE BONUS TU ?
Segalanya dalam tangan kita sendiri , perniagaan mana yang goyang kaki tiba-tiba dapat duit? itu tukang jahit je kakak , adik . tukang jahit pun perlu pasang strategi untuk perniagaannya sentiasa utuh dan maju . samalah shaklee kita pun perlu usaha untuk berjaya seperti jutawan shaklee yang lain .

TERMENUNG ?
Tak termenung dah meh call aizah terus , tanya details pasal shaklee . :)

aizah azlem
017 305 3031
pengedar shaklee
www.butiksihatcomel.com
#tsunamishaklee #redahje #ptstim9

0 comments:

Post a Comment