Sunday, 27 November 2016

Landmark Study Shaklee




Dulu kan ingat lagi, aizah ingat makan vitamin apa-apa pun semua bagus, yelahkan dah namanya vitamin mestilah terbaik dan selamat.

RUPANYA ANGAPAN AIZAH ITU SALAH

banyak rupanya lambakan vitamin dan supplement yang mempunyai bahan-bahan terlarang dan paling menakutkan tiada kelulusan KKM. yang paling penting ada sesetengahnya tidak halal. SCARY JE.

kesedaran tu bermula aizah mengenali landmark study #shaklee . banyak aizah belajar tentang pentingnya tahu latarbelakang vitamin sebelum kita beli di mana mana.

apa landmark study buat sehingga aizah bebetul yakin dengan shaklee?
- kaji sesuatu product sebelum mengeluarkannya dipasaran.
- kajian yang memakan masa bertahu-tahun ada yang berpuluh tahun . ahh berpuluh tahun?
YA SHAKLEE DAH 100 TAHUN TAU. lama kan.
-shaklee hanya inginkan productnya
sentiasa selamat, semulajadi dan yang penting selamat.

Bila tengok je result landmark study ni, oish makin takut nak ambil sebarang supplement .
Bukan tak percaya tapi landmark study membuktikannya.

Cuba cek, vitamin yang awak ambil selama ni ada landmark study tak? Hati-hati semua. Ada vitamin yang mempunyai racun dan memberi kesan buruk dimasa akan datang.

VITAMIN SHAKLEE BERBEZA DENGAN YANG LAIN. In Shaa Allah. Selamat, semulajadi, berkesan dan halal.

SAYA PENGUNA SHAKLEE TEGAR
SAYA PEENGEDAR SHAKLEE PRO.

Alhamdulillah saya dah jumpa vitamin yang terbaik di dunia..

🍃 pakar #shaklee pro
---------------------
🏵 aizah azlem
📲 017.305.3031
⌨ www.butiksihatcomel.com
S A Y A J U A L S H A K L E E

#tsunamishaklee #landmarkstudy #shakleeeffect#liveamazing
 

5 comments:

  1. Shaklee best.. Sebab tu ramai jatuh cinta lepas try shaklee

    ReplyDelete
  2. Setengah supplemen tak halal?? Nauzubillahiminzalik

    ReplyDelete
  3. Wahhh, patut lah guna shaklee je dapat kesan yang terbaik :D

    ReplyDelete
  4. Shaklee satu-satunya jenama supplemen yang ada landmark study ni..

    ReplyDelete