21 Tips hadapi sindrom hari pertama persekolahan anak

Bila anak nak mula persekolahan ini , kadang -kadang ibu bapa yang terlebih debaran ya tak ? aizah pun cam tu la ni , berdebar kemain macam -macam fikirkan . Anak aizah tahun depan dah 5 tahun . Alhamdulillah . Kami memilih sekolah pasti yang berdekatan dengan kawasan rumah.

Anak pertama ingin bersekolah memang kita tiada pengalaman pun kan. Jadi Jom lah kita mentelaah tips ni . hihi. semoga bermanfaat tau .

















Part ini sangat penting tau ibu-ibu , kita perlu terangkan pada anak -anak kita 
mengenai keselamatan mereka . biar kita sentiasa pesan setiap hari . biar dia sentiasa
ingat .  pernah tak ibu bapa lihat video yang boleh membantu kita terangkan pada anak -anak . aizah selalu juga pasang untuk anak-anak tengok ni . kita terangkan sekali pada mereka .


ibu-ibu boleh tonton dan  download video di bawah ini :-  

       




Kesihatan usah di abaikan ya ibu bapa , pastikan kita mencegah dahulu . Ini untuk pastikan anak kita sentiasa cergas dan cerdas semasa menerima pembelajaran . In Shaa Allah . 
ramai ibu bapa memilih set vitamin shaklee untuk anak-anak mereka . dan saya juga adalah salah seorang penggunanya  . 

boleh baca secara details di link ini    atau boleh sahaja hubungi saya di 017 305 3031 

sekian . 

semoga anak-anak kita bersemangat pergi ke sekolah nanti ..  In Shaa Allah . 




0 comments:

Post a Comment

PALING LARIS

PALING LARIS

PALING SUKA INI

PALING SUKA INI

FIRST AID DI RUMAH

FIRST AID DI RUMAH

Pengedar Shaklee Bandar Seri Putra

Pengedar Shaklee Bandar Seri Putra, Pengedar Shaklee Bukit Mahkota, Pengedar Shaklee Nilai, Pengedar Shaklee Bangi Lama, Pengedar Shaklee Teras Jernang , Pengedar Shaklee Malaysia, Stokis Shaklee

Terima kasih datang lagi

Aizah Azlem. Powered by Blogger.

Google+ Followers

Find Us On Facebook

Pengedar Shaklee Malaysia

Pengedar Shaklee Bandar Seri Putra, Bangi, Pengedar Shaklee Bukit Mahkota,Bangi, Pengedar Shaklee Impian Putra,Bangi, Pengedar Shaklee Bangi Lama, Pengedar Shaklee Bangi, Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi, Pengedar Shaklee kajang, & Pengedar Shaklee Nilai Impian,Nilai, Pengedar Shaklee Kampung Bahagia, Bangi , Pengedar Shaklee Nilai , Pengedar Shaklee Nilai Impian , Pengedar Shaklee Nilai 3 , Pengedar Shaklee Seksyen 7, Bangi, Pengedar Shaklee Seksyen 2, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 1, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 8, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 3, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 4, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 5, Bangi , Pengedar Shaklee Bangi Avenue . Pengedar Shaklee Banyan Close , Pengedar Shaklee KUIS . Pengedar Shaklee Putra Hills Residency , Pengedar Bangi Desaria Nilai , Pengedar Shaklee bandar Puteri Bangi , Pengedar Shaklee Rinching Hilir Bangi , Pengedar Shaklee Bangi Indah , Pengedar Shaklee Kampung Bangi , Pengedar Shaklee Taman Bangi Villa , Pengedar Shaklee Komuter Bangi , Pengedar Shaklee Kampung Sungai Buah , Pengedar Shaklee Anjung Suasana , Pengedar Shaklee Southville City ,

Contact Form

Name

Email *

Message *

Ad Banner

Ad Banner
Breaking News

300x250 AD TOP

Gallery

Ewy!

http://picasion.com/

Facebook