Hadiah Utama Contest Ceritakan Pengalaman Manisku Melahirkan bayi Sulong

HADIAH PERTAMA 



CONTEST 
" CERITAKAN PENGALAMAN MANISKU 
MELAHIRKAN BAYI SULONG""
πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›πŸ’›


Alhamdulillah , hadiahnya sangat-sangat lah lumayan dan sangat bagus untuk ibu-ibu tau. Admin pun pengamal tegar ni. memang rasa kebabom terbaik . 

Jom tengok apa hadiah kita itu




Hadiah -hadiah kat atas tu sebenarnya TOP RANKING pilihan para ibu semasa berpantang dan selepas berpantang . Memang inilah SET COMBO yang ohsem dan SANGAT berkesan . 

Meh kenal-kenal dulu dengan Set Ibu ini :- 

1 ) ESP ( Energizing Soy Protein)

ESP memang Paling TOP dan pilihan ramai tidak wanita mahupun lelaki . admin share je minum dengan Husband haa memang best , rasa bertenaga , kulit lembut , parut dah pudar lagi -lagi parut Streach mark . hohoho .. ini memang happy sangat-sangat tau . 

Antara khasiat ESP yang lain ialah :- 




2) Alfalfa 

Alfalfa sebenarnya sejenis tumbuhan/herba yang sagat kaya dengan nutrisi.Alfalfa ini kiranya wajib lah ibu-ibu ambil , Sebabnya ia ibarat Kacip fatimah . wow memang Terbaik tau .Jika ibu-ibu baru lepas bersalin , Alfalfa ini membantu mengecutkan peranakan kita yang mengembang selepas bersalin . selain itu membantu pengeluaran susu ibu dengan meriahnya . 

Lain-lain Kelebihan dan Kebaikan Alfalfa Shaklee / Alfalfa Complex Shaklee 



3 ) Lecithin 
Memang admin wajib ambil setiap pagi sebelum makan , buka sahaja membantu dalam masalah berat badan tau . tapi lecithin ini juga membantu dalam masalah bengkak susu , melegakan bengkak susu . haa In shaa Allah . sakit tau bengkak susu ini boleh sampai demam , nangis . admin dah pernah kena dulu . 

apa lagi khasiat lecithin ini ? 

Image result for khasiat lecithin shaklee


Testimoni :-

Image result for testimoni set berpantang shaklee


Image result for testimoni set berpantang shaklee

Image result for testimoni set berpantang shaklee


Haaa Best Sungguh kan ibu-ibu , nak dapat semua ini bukan susah pun tau , cuma sertai contest yang kami sediakan sahaja . 

IN SHAA ALLAH IA MILIK ANDA .

 jika cukup syarat nya 

boleh klik poster untuk LIKE page dan dapatkan informasi mengenai CONTEST yang sedang berlangsung (semua syarat dan tarikh tamat penyertaan bergantung kepada pihak penganjur)


Buatlah keputusan yang tepat sekarang demi untuk hidup yang lebih sihat di kemudian hari!


Artikel Menarik Untuk Ibu :- 
3.
  


--------------------------------------------------------

Untuk ibu-ibu yang ingin dapatkan sendiri , boleh lah membuat pembelian dengan hanya satu klik di bawah ini atau terus hubungi saya :)


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=be329442040732a45e4832bf54eaf382



 Jika pembelian online , sila hubungi saya untuk dapatkan pakej konsultasi dan tips menarik.


Jika ingin tahu lebih details mengenai set ibu yang ohsem ini boleh hubungi saya di :- 


2 comments:

  1. waa.. best nye contest nih !!! paling best hadiah dia plak tu.. adoi.. menggigil jari nih nak join.. hee~ nanti kerah idea jap..

    ReplyDelete

PALING LARIS

PALING LARIS

PALING SUKA INI

PALING SUKA INI

FIRST AID DI RUMAH

FIRST AID DI RUMAH

Pengedar Shaklee Bandar Seri Putra

Pengedar Shaklee Bandar Seri Putra, Pengedar Shaklee Bukit Mahkota, Pengedar Shaklee Nilai, Pengedar Shaklee Bangi Lama, Pengedar Shaklee Teras Jernang , Pengedar Shaklee Malaysia, Stokis Shaklee

Terima kasih datang lagi

Aizah Azlem. Powered by Blogger.

Google+ Followers

Find Us On Facebook

Pengedar Shaklee Malaysia

Pengedar Shaklee Bandar Seri Putra, Bangi, Pengedar Shaklee Bukit Mahkota,Bangi, Pengedar Shaklee Impian Putra,Bangi, Pengedar Shaklee Bangi Lama, Pengedar Shaklee Bangi, Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi, Pengedar Shaklee kajang, & Pengedar Shaklee Nilai Impian,Nilai, Pengedar Shaklee Kampung Bahagia, Bangi , Pengedar Shaklee Nilai , Pengedar Shaklee Nilai Impian , Pengedar Shaklee Nilai 3 , Pengedar Shaklee Seksyen 7, Bangi, Pengedar Shaklee Seksyen 2, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 1, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 8, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 3, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 4, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 5, Bangi , Pengedar Shaklee Bangi Avenue . Pengedar Shaklee Banyan Close , Pengedar Shaklee KUIS . Pengedar Shaklee Putra Hills Residency , Pengedar Bangi Desaria Nilai , Pengedar Shaklee bandar Puteri Bangi , Pengedar Shaklee Rinching Hilir Bangi , Pengedar Shaklee Bangi Indah , Pengedar Shaklee Kampung Bangi , Pengedar Shaklee Taman Bangi Villa , Pengedar Shaklee Komuter Bangi , Pengedar Shaklee Kampung Sungai Buah , Pengedar Shaklee Anjung Suasana , Pengedar Shaklee Southville City ,

Contact Form

Name

Email *

Message *

Ad Banner

Ad Banner
Breaking News

300x250 AD TOP

Gallery

Ewy!

http://picasion.com/

Facebook