Sunday, 4 December 2016

Hadiah Utama Contest Ceritakan Pengalaman Manisku Melahirkan bayi Sulong

HADIAH PERTAMA 



CONTEST 
" CERITAKAN PENGALAMAN MANISKU 
MELAHIRKAN BAYI SULONG""
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛


Alhamdulillah , hadiahnya sangat-sangat lah lumayan dan sangat bagus untuk ibu-ibu tau. Admin pun pengamal tegar ni. memang rasa kebabom terbaik . 

Jom tengok apa hadiah kita itu




Hadiah -hadiah kat atas tu sebenarnya TOP RANKING pilihan para ibu semasa berpantang dan selepas berpantang . Memang inilah SET COMBO yang ohsem dan SANGAT berkesan . 

Meh kenal-kenal dulu dengan Set Ibu ini :- 

1 ) ESP ( Energizing Soy Protein)

ESP memang Paling TOP dan pilihan ramai tidak wanita mahupun lelaki . admin share je minum dengan Husband haa memang best , rasa bertenaga , kulit lembut , parut dah pudar lagi -lagi parut Streach mark . hohoho .. ini memang happy sangat-sangat tau . 

Antara khasiat ESP yang lain ialah :- 




2) Alfalfa 

Alfalfa sebenarnya sejenis tumbuhan/herba yang sagat kaya dengan nutrisi.Alfalfa ini kiranya wajib lah ibu-ibu ambil , Sebabnya ia ibarat Kacip fatimah . wow memang Terbaik tau .Jika ibu-ibu baru lepas bersalin , Alfalfa ini membantu mengecutkan peranakan kita yang mengembang selepas bersalin . selain itu membantu pengeluaran susu ibu dengan meriahnya . 

Lain-lain Kelebihan dan Kebaikan Alfalfa Shaklee / Alfalfa Complex Shaklee 



3 ) Lecithin 
Memang admin wajib ambil setiap pagi sebelum makan , buka sahaja membantu dalam masalah berat badan tau . tapi lecithin ini juga membantu dalam masalah bengkak susu , melegakan bengkak susu . haa In shaa Allah . sakit tau bengkak susu ini boleh sampai demam , nangis . admin dah pernah kena dulu . 

apa lagi khasiat lecithin ini ? 

Image result for khasiat lecithin shaklee


Testimoni :-

Image result for testimoni set berpantang shaklee


Image result for testimoni set berpantang shaklee

Image result for testimoni set berpantang shaklee


Haaa Best Sungguh kan ibu-ibu , nak dapat semua ini bukan susah pun tau , cuma sertai contest yang kami sediakan sahaja . 

IN SHAA ALLAH IA MILIK ANDA .

 jika cukup syarat nya 

boleh klik poster untuk LIKE page dan dapatkan informasi mengenai CONTEST yang sedang berlangsung (semua syarat dan tarikh tamat penyertaan bergantung kepada pihak penganjur)


Buatlah keputusan yang tepat sekarang demi untuk hidup yang lebih sihat di kemudian hari!


Artikel Menarik Untuk Ibu :- 
3.
  


--------------------------------------------------------

Untuk ibu-ibu yang ingin dapatkan sendiri , boleh lah membuat pembelian dengan hanya satu klik di bawah ini atau terus hubungi saya :)


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=be329442040732a45e4832bf54eaf382



 Jika pembelian online , sila hubungi saya untuk dapatkan pakej konsultasi dan tips menarik.


Jika ingin tahu lebih details mengenai set ibu yang ohsem ini boleh hubungi saya di :- 


2 comments:

  1. waa.. best nye contest nih !!! paling best hadiah dia plak tu.. adoi.. menggigil jari nih nak join.. hee~ nanti kerah idea jap..

    ReplyDelete