Lokasi Terkini Shaklee Head Office Di Sunway Geo Tower

Sangat teruja semua ahli keluarga shaklee bila berpindah rumah yang semakin besar , cantik dan selesa ini. Alhamdulillah . Masih ramai yang tertanya-tanya di mana sebenarnya lokasi baru ini kan .
sebenarnya lokasi terbaru ini berhampiran juga dengan head office lama tetapi perlu naik kenderaan jugalah mahu ke sana . jangan cuba berjalan kaki tau . hehehe.



Alhamdulillah aizah dah pergi HQ shaklee ni pada 29 April selepas shaklee conference tu . besar yang amat . kaunter pun banyak . Nak menyenangkan lagi pelangan , product terus boleh ambil di rak product dan terus ke kaunter untuk pembayaran.


haa senangkan ambil -ambil terus bayar :) 
saya : noraizah mohd 
pengedar shaklee malaysia 
No Id : 1065015

LOKASI SHAKLEE OFFICE 




Jom Ronda-ronda dalam HQ baru kita ni :- 






cantik kan :) 

Tapi kan sekarang semuanya senang dah, kalau tempat anda berjauhan dengan HQ shaklee atau branch , anda boleh hubungi saya untuk dapatkan product shaklee . In Shaa Allah saya ingin membantu anda . 


1 comments:

PALING LARIS

PALING LARIS

PALING SUKA INI

PALING SUKA INI

FIRST AID DI RUMAH

FIRST AID DI RUMAH

Pengedar Shaklee Bandar Seri Putra

Pengedar Shaklee Bandar Seri Putra, Pengedar Shaklee Bukit Mahkota, Pengedar Shaklee Nilai, Pengedar Shaklee Bangi Lama, Pengedar Shaklee Teras Jernang , Pengedar Shaklee Malaysia, Stokis Shaklee

Terima kasih datang lagi

Aizah Azlem. Powered by Blogger.

Google+ Followers

Find Us On Facebook

Pengedar Shaklee Malaysia

Pengedar Shaklee Bandar Seri Putra, Bangi, Pengedar Shaklee Bukit Mahkota,Bangi, Pengedar Shaklee Impian Putra,Bangi, Pengedar Shaklee Bangi Lama, Pengedar Shaklee Bangi, Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi, Pengedar Shaklee kajang, & Pengedar Shaklee Nilai Impian,Nilai, Pengedar Shaklee Kampung Bahagia, Bangi , Pengedar Shaklee Nilai , Pengedar Shaklee Nilai Impian , Pengedar Shaklee Nilai 3 , Pengedar Shaklee Seksyen 7, Bangi, Pengedar Shaklee Seksyen 2, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 1, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 8, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 3, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 4, Bangi , Pengedar Shaklee Seksyen 5, Bangi , Pengedar Shaklee Bangi Avenue . Pengedar Shaklee Banyan Close , Pengedar Shaklee KUIS . Pengedar Shaklee Putra Hills Residency , Pengedar Bangi Desaria Nilai , Pengedar Shaklee bandar Puteri Bangi , Pengedar Shaklee Rinching Hilir Bangi , Pengedar Shaklee Bangi Indah , Pengedar Shaklee Kampung Bangi , Pengedar Shaklee Taman Bangi Villa , Pengedar Shaklee Komuter Bangi , Pengedar Shaklee Kampung Sungai Buah , Pengedar Shaklee Anjung Suasana , Pengedar Shaklee Southville City ,

Contact Form

Name

Email *

Message *

Ad Banner

Ad Banner
Breaking News

300x250 AD TOP

Gallery

Ewy!

http://picasion.com/

Facebook