Monday, 8 May 2017

Lokasi Terkini Shaklee Head Office Di Sunway Geo Tower

Sangat teruja semua ahli keluarga shaklee bila berpindah rumah yang semakin besar , cantik dan selesa ini. Alhamdulillah . Masih ramai yang tertanya-tanya di mana sebenarnya lokasi baru ini kan .
sebenarnya lokasi terbaru ini berhampiran juga dengan head office lama tetapi perlu naik kenderaan jugalah mahu ke sana . jangan cuba berjalan kaki tau . hehehe.



Alhamdulillah aizah dah pergi HQ shaklee ni pada 29 April selepas shaklee conference tu . besar yang amat . kaunter pun banyak . Nak menyenangkan lagi pelangan , product terus boleh ambil di rak product dan terus ke kaunter untuk pembayaran.


haa senangkan ambil -ambil terus bayar :) 
saya : noraizah mohd 
pengedar shaklee malaysia 
No Id : 1065015

LOKASI SHAKLEE OFFICE 




Jom Ronda-ronda dalam HQ baru kita ni :- 






cantik kan :) 

Tapi kan sekarang semuanya senang dah, kalau tempat anda berjauhan dengan HQ shaklee atau branch , anda boleh hubungi saya untuk dapatkan product shaklee . In Shaa Allah saya ingin membantu anda . 


1 comment: