Wednesday, 7 June 2017

Resepi Smoothies Sihat Untuk Waktu Sahur Dan Berbuka

Kali ini aizah nak share beberapa resepi jus yang sihat dan sedap di minum , jus-jus ini kita buat je sendiri di rumah sekejap je ni, jimat pun ya tau .



sebelum tu aizah nak share 6 tips sahur yang sihat





ok jom kita tengok resepi-resepi best kita ni ,













untuk menjayakan lagi resepi resepi kita ni , kita perlu ada bahan utama iaitu ESP shaklee .  apa yang kita dapat bila resepi ni ada tambahan ESP shaklee? kita akan rasa lebih bertanaga dan cergas . memang best sangat 

Antara khasiatnya lagi ialah :-



Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkan ESP untuk bulan puasa ni, rugi sangat . 

hubungi saya segera untuk dapatkannya :- 


0 comments:

Post a Comment