Anda ada masalah mata? memang malas dah nak pakai cermin mata kalau boleh kan? kat sini aizah ingin share cara atasi rabun dan silau dengan berkesan :-

Jom kita tengok testimoni yang dah berjaya dengan set kesihatan mata shaklee ini :-

TESTIMONI 21 : AINI NABILAH

[POWER SILAU DAN RABUN JAUH SEMAKIN BERKURANGAN SELEPAS AMALKAN CAROTOMAX SHAKLEE]
.

Assalamualaikum. Saya Aini Nabilah. Seorang pelajar di IPTA. Saya ingin berkongsi Shaklee Effect yang saya alami selepas mencuba Shaklee.
.

Saya mempunyai masalah rabun jauh dan juga silau terutamanya memandu di waktu malam. Apabila melihat testimoni carotomax,saya tertarik untuk mencubanya.
.

Alhamdulillah 3 minggu saya mengamalkan Carotomax Shaklee, beberapa perubahan berlaku ke atas mata saya sehinggakan saya terpaksa menukar cermin mata baru.
.

Power untuk silau sudah tak ada. Sebelum ini Power Silau 75+ mata kiri sahaja. Power untuk rabun jauh saya turun sedikit iaitu 50+.

Image may contain: 2 people, text

Saya sangat yakin dengan keberkesanan suplemen shaklee. Saya pernah mencuba Vitamin E, Vitamin C , Alfalfa & Lecithin sebelum ini. Kawan-kawan tegur ada perubahan pada kulit wajah.
.

In Shaa Allah saya akan terus konsisten amalkan supplemen Shaklee dan harapan saya semoga power rabun jauh saya semakin menurun dan saya tak perlu bergantung kepada cermin mata lagi kelak.

Jadi kepada anda yang ingin ikhtiar dengan set kesihatan mata shaklee ini, hubungi aizah di 017 3053031 untuk aizah bantu anda .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.